2011. április 11., hétfő

Vándor, ki erre jársz...

Sokszor böngésztem már a interneten, kerestem hozzám hasonló természetkedvelő embereket, de a sok keresés ellenére sajnos nem sok sikerrel. Szeretnék ezzel a bloggal egy olyan helyet létrehozni, amihez mindenki hozzáférhet, információkat szerezhet érdekes haza helyekről, kirándulási lehetőségekről, az aktuális szezonális és gyűjthető gyógynövényekről és gyümölcsökről.
Sajnos sokszor szembesültem azzal, hogy a hazai turistautak egy része elavult, a jelzések eltűntek, megfogyatkoztak, vagy a cél már nem érhető el. Ilyenkor van gondban a kiránduló, a interneten utánanézett, talál egy frankó helyet, szép panoráma, tiszta levegő, és amikor odaér, a táblák és jelek végén nem mindig a várt kép tárul a szemünk elé. Itt viszont mindenki megoszthatja tapasztalatait, hiszen vannak elavult utak, és vannak olyan csodaszép helyek, amik térképen nincsenek feltüntetve, csak a helyiek ismerik, és csak véletlenül fedezhetjük fel. Aki tud, ismer járható utakat, ne fojtsa magába, itt megírhatja, ajánlhatja.
Gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki hisz a gyógynövények erejében, és ha már járja a vidéket, össze akarja kötni a kellemest a hasznossal. Ne habozzon, itt igyekszem minél hamarabb jelezni, mit érdemes az adott időszakban keresni, és merre felé.
Van valamilyen program? Egy rendezvény, élménytúra, vagy falunapok? Ide mindenki, aki ilyen információ birtokában van, és ossza meg másokkal is.
Amint időnk engedi, jön is az első helyajánló, addig tessék türelemmel lenni.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Tetszik a blogotok!! :)
    A tartalom érdekes, és hasznos! A külalak pedig könnyed és letisztult, ami remekül illik a témátokhoz! :)
    Gratulálok hozzá!
    Szeretném valamelyikőtök segítségét kérni. Nem a tartalommal kapcsolatban, inkább beállítási téma.
    Előre is köszönöm! És mindent bele!
    Keli

    VálaszTörlés